GELENEKSEL LAL KONSERİ ''ADAM OLACAK ÇOCUK''

“ADAM OLACAK ÇOCUK” KONSERİYLE BARIŞ MANÇO’YU ANDIK.

Geleneksel hale gelen, bu yıl sekizincisini düzenlediğimiz konserimizde Barış Manço’yu andık.

İlçemiz okullarındaki müzik öğretmenlerimizin orkestrası eşliğinde, Lüleburgaz Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Sinem YAVUZ ŞENEL tarafından dört aydır hazırlıkları devam eden konserde, okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından harika bir müzik şöleni gerçekleşti.

“Müsaadenizle Çocuklar” şarkısının; protokol üyeleri, okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimizle birlikte seslendirilmesiyle program sona erdi.

Konser boyunca seyircilerin keyifli anlar yaşadığı, şarkılara eşlik ettiği konserimizde emeği olan öğretmen öğrenci ve velilerimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 14:02 - Görüntülenme: 99