Ock

Karne öncesi 15-18 Ocak'ta 4 gün sürecek "dönem sonu faaliyet haftası"nda okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. "Çevre Bilinci Oluşturma Etkinliği" etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Karne öncesi 15-18 Ocak'ta 4 gün sürecek "dönem sonu faaliyet haftası"nda okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda LAL Kütüphanecilik Kulübü "Sınıflar Arası Münazara" etkinliğini gerçekleştirdi.

Ock

Karne öncesi 15-18 Ocak'ta 4 gün sürecek "dönem sonu faaliyet haftası"nda okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda LAL Meslek Tanıtım Kulübü "Mezunlarımız Anlatıyor" etkinliğini gerçekleştirdi.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmalarında Okul Sporları Badminton Gençler Müsabakalarında okulumuz badminton takımı il ikincisi oldu.

Ock

Karne öncesi 15-18 Ocak'ta 4 gün sürecek "dönem sonu faaliyet haftası"nda okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda LAL Kodlama Kulübü "TEKNOFEST Atölye Çalışması" etkinliğini gerçekleştirdi.

Ock

Konserimiz kapalı etkinlik olup ücretsizdir. Davetiyesiz konsere girilmeyecektir. Davetiyeler okulumuzdan alınacaktır.