Nisan Ayı Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Nisan ayı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Şilan YILMAZ ve Vahit ATAY tarafından beyit ezberleme etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimize antoloji kaynaklarından seçilen beyitleri ezberleme fırsatı sunuldu. Bu etkinlikle, öğrencilerimizin edebi eserlerle tanışması ve dilin gücünü keşfetmesi sağlandı. Öğrencilerin duygularını ifade etmelerine ve dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olundu.

Nisan ayında gerçekleştirdiğimiz bu ekinlikler, öğrencilerimizin dilin zenginliklerini keşfetmelerini, desteklemelerini sağladı. Öğrencilerimizin dil becerilerini ve öz güvenlerini artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Öğretmelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Video için tıklayınız.

Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 15:28 - Görüntülenme: 41