May

Nisan ayı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Şilan YILMAZ ve Vahit ATAY tarafından beyit ezberleme etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimize antoloji kaynaklarından seçilen beyitleri ezberleme fırsatı sunuldu. Bu etkinlikle, öğrencilerimizin edebi eserlerle tanışması ve dilin gücünü keşfetmesi sağlandı. Öğrencilerin duygularını ifade etmelerine ve dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olundu.

Nisan ayında gerçekleştirdiğimiz bu ekinlikler, öğrencilerimizin dilin zenginliklerini keşfetmelerini, desteklemelerini sağladı. Öğrencilerimizin dil becerilerini ve öz güvenlerini artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Öğretmelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Video için tıklayınız.

May

Millî Eğitim Bakanlığınca, internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle okulumuz tarafından hazırlanan İlçe Programı Cahit Irgat Salonunda düzenlendi. Bu programda emeği geçen herkesi yürekten kutlarız.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ FOTOĞRAF GALERİSİ

Mrt