KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Lüleburgaz Anadolu Lisesi

Eyl

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN GAZİLER GÜNÜ  KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZE VE EDEBİYAT ÖĞRETMENİMİZ VİLDAN CEYLAN' A TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

PROJE ORTAĞI OLDUĞUMUZ HEYECANLI ÇALIŞMALARLA TÜM ORTAKLARIN BİRBİRİNİ MESLEKİ AÇIDAN GELİŞTİRDİĞİ TEKNOLOJİ VE ETKİNLİKLER DAHİLİNDE SAĞLIKLI YAŞAM ALIŞKANLIKLARININ KAZANDIRILMASINA YÖNELİK "FOR MY HEALTH" PROJEMİZ İLE OKULUMUZ KALİTE ETİKETİNİ ALMIŞTIR. PROJE YÜRÜTÜCÜ BİYOLOJİ ÖĞRETMENİMİZ NURHAYAT KABAK' A, ÖĞRENCİLERİMİZE, TÜM PROJE ORTAKLARINA VE UDS EKİBİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ. BAŞTA ÖĞRETMENLERİMİZ OLMAK ÜZERE TÜM VELİLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

9 EYLÜLDEN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE LÜLEBURGAZ ANADOLU LİSESİ DERS PROGRAMI

Haz

2018-2019 ÖĞRETİM YILI 14/06/2019 TARİHİNDE YAPILAN KARNE TÖRENİ İLE SONA ERDİ. 571 ÖĞRENCİNİN KARNE ALDIĞI OKULUMUZDAN 359 ÖĞRENCİ TAKDİR, 99 ÖĞRENCİ TEŞEKKÜR, 71 ÖĞRENCİ ONUR BELGESİ VE 63 ÖĞRENCİ ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR. AYRICA YIL İÇİNDE YAPILAN ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERDE BAŞARI SAĞLAYAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI BELGELERİ VERİLMİŞTİR. EMEĞİ GEÇEN TÜM İDARECİLERİMİZE, ÖĞRETMENLERİMİZE, OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE, VELİLERİMİZE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ. İYİ TATİLLER..

May

24.05.2019 DA YAPILAN MEZUNİYET TÖRENİ İLE 126 ÖĞRENCİNİN TEMSİLİ MEZUNİYET BELGELERİ VERİLDİ. ÇOK SAYIDA DAVETLİ VE ÖĞRETEMENLERİN KATILDIĞI PROGRAM 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN OLUŞAN OKUL KOROSUNUN KONSERİNİN ARDINDAN KEP ATMA TÖRENİYLE SONA ERDİ.

May

TÜRKÇENİN DOĞRU VE GÜZEL KONUŞULMASI PROGRAMI KAPSAMINDA ETKİNLİKLERE KAILAN VE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI. ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİ İLÇE KAYMAKAMIMIZ MUSTAFA KAYA, KIRKLARELİ MİLLETVEKİLİ SELEHATTİN MİNSOLMAZ VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ NEDİM ÇETİN TARAFINDAN VERİLDİ.

BAŞARILARINDAN DOLAYI ÖĞRENCİLERİMİZ ÇAĞLA RODOPLU, EREN KANYILMAZ VE BUSE ELÇİ' Yİ TEBRİK EDER; ÖĞRENCİLERİMİZİN YETİŞTİRİLMESİNDE KATKI SUNAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

OKULUMUZ 11-C SINIFI ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN "ATATÜRK VE 19 MAYIS" KONULU PANEL HAZIRLANDI. PANEL İLÇEMİZDEKİ TÜM LİSELERDEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZE VE EDEBİYAT ÖĞRETMENLERİMİZ YASİN BAL, FETHİ TÜRKMEN VE VAHİT ATAY' A TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

OKULUMUZ KIZILAY VE KAN BAĞIŞI ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN 02.05.2019 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK VEREN TÜM KATILIMCILARA KULÜP DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİMİZ ŞENCAN ÖZLE, MELİHA YAPICI VE BÜŞRA ÜNAL´ A ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

OKUL AİLE BİRLİĞİMİZ VE SPOR KULÜBÜMÜZ TARAFINDAN HAZIRLANAN HIDIRELLEZ ŞENLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.